Image from Clker-Free-Vector-Images z Pixabay

Tudi to šolsko leto bomo skladno z veljavno zakonodajo za dijake Ekonomske šole Celje, Gimnazije in srednje šole, organizirali subvencionirano šolsko prehrano, ki bo na voljo od 4. 9. 2023. Skladno z Zakonom o šolski prehrani je bil za novo šolsko leto sprejet nov sklep o ceni malice, ki bo za dijake znašala 3,60 € (okrožnica – PDF).

Vsak dijak, ki želi naročiti malico, se mora najprej prijaviti nanjo z obrazcem PRIJAVA NA PREHRANO DIJAKA (povezava do obrazca), ki jo morate oddati starši oziroma skrbniki. Starše dijakov, ki se bodo prijavili na šolsko prehrano, prosimo, da natisnejo in izpolnijo zahtevani obrazec. 

Po oddani prijavi za prehrano dobi dijak elektronski nosilec za prevzem malice ter uporabniško ime in geslo za aplikacijo mojaMALICA, v kateri  se lahko naroča, izbira ali odjavlja obroke. Da lahko dostopa do aplikacije, mora dijak najprej opraviti registracijo.

POVEZAVA NA REGISTRACIJO IN PRIJAVO: MALICA.ESCELJE.SI

NAVODILA ZA PRIJAVO mojaMALICA: registracija in prijava (PDF)

Če se pogovorno okno za registracijo in prijavo v aplikacijo na mojo malico ne odpre, morate najprej posodobiti brskalnik. Za uporabo aplikacije uporabite Microsoft Edge ali zadnjo verzijo Google Chroma.

Dijak se na malico lahko dnevno ali več dni oz. mesec vnaprej naroča, izbira ali odjavlja v spletni aplikaciji mojaMALICA z uporabniškim imenom in geslom. Če se naroča samo za naslednji dan, mora e-naročilo oddati najkasneje do 12.00.

Dijak lahko izbira med petimi različnimi meniji. JEDILNIK je na voljo na tej povezavi.

Z elektronskim nosilcem bo dijak dnevno prevzemal malico. Izgubo ali okvaro elektronskega nosilca mora dijak javiti organizatorici šolske prehrane Antonjani Šuc Kolenc. Pri izgubi ali poškodovanju elektronskega nosilca dijak prejme novega ob poravnavi stroška izdelave, ki znaša 3,14 €. Brez elektronskega nosilca prejemanje malice ni možno.

V primeru bolezni mora dijak obrok odjaviti najkasneje do 7.45 za tekoči dan (dijak lahko malico odjavi tudi več dni vnaprej). Če posamezni obrok ni pravočasno odjavljen, mora upravičenec plačati polno ceno obroka, vključno s subvencijo. Obrok mora odjaviti tudi, če je malica v celoti subvencionirana in brezplačna, saj mora šola, če malica ni odjavljena in prevzeta, zaračunati neodjavljeno malico.

Naročnik lahko trajno prekliče prijavo na šolsko prehrano, in sicer tako, da v tajništvu šole predloži pisni preklic prijave z navedbo datuma prenehanja. Preklic velja od naslednjega dne po podanem pisnem preklicu. 

Dodatne informacije o šolski prehrani lahko v času uradnih ur ali po elektronski pošti malica@escelje.si dobite pri Antonjani Šuc Kolenc.

Related Images:

(Skupno 1.183 obiskov, današnjih obiskov 1)